PC Gaming

Fortnite legfrissebb változatát

A Fortnite legfrissebb frissítése előhozta Midas karakterének legújabb változatát, emellett az Epic Games sikerjátékában most már elérhető a Hades fegyver is, mellyel hatékonyan védekezhetünk a ránk támadó ellenfelek ellen.

fortnite.png

Március 24-én ráadásul azok, akik ki szeretnék próbálni magukat a Fortnite Battle Royale módban, sikeres teljesítményükért ingyenesen hozzájuthatnak az új Midas csomaghoz, de még azok sem maradnak le, akik nem érik el a legjobb eredményeket, mivel már 8 ponttal megszerezhetik a The Rise of Midas betöltőképernyőt.

Az ilyen Skin Cup-ok most úgy tűnik, visszatérnek a játékba, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy valós pénz befizetése nélkül, játékbeli teljes öltözékeket szerezzenek.

Ahogy korábban is említettük, ez a frissítés nem csak testre szabási újdonságokat hozott, hanem játékmenetre vonatkozó eszközöket is, mint például a Hades láncos buzogány-szerű harci eszközét és egy hatalmas pajzsot generáló gránátot, mely védelmet nyújt a becsapódás környékén.

Ez utóbbi egyébként egy már korábban meglévő tárgy visszatérése a játékba.

A Fortnite az évek során hatalmas univerzummá nőtte ki magát, ahol mindenki, függetlenül kortól és nemtől, megtalálhatja a számára legmegfelelőbb élményeket.

Ha érdekel Titeket az előbb említett frissítés, részletesen olvashattok róla ezen a linken. Emellett egy videós kedvcsinálót is kaptunk, melyet alább megtalálhattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4218358327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása