PC Gaming

A Take-Two elképzelhetően készül a Mafia 4 bejelentésére

A Hangar 13 néhány évvel ezelőtt nekilátott a következő Mafia-játék fejlesztésének, amelynek hivatalos leleplezését állítólag idén tervezik.

a_take-two_elkepzelhetoen_keszul_a_mafia_4_bejelentesere.png

Korábbi álláshirdetéseikből tudható, hogy a Hangar 13 az Unreal Engine 5-öt választotta a legújabb technológia előnyeinek kiaknázására a következő Mafia cím létrehozásához.

Most a Kurakasis nevű elemző szerint - aki korábban több jövőbeli játékkal kapcsolatban is megbízható információkat osztott meg - idén bejelentik a Mafia 4-et. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy lehet, hogy a Mafia Trilogy következő generációs frissítése is készül, vagy egy egészen más Mafia-projektről van szó.

A Take-Two állítólag már elkezdte a bejelentés előkészületeit, és terveik szerint 3-4 héten belül bemutatják az új játékot. Figyelembe véve, hogy már a következő Summer Game Fest is közeledik, ez nem tűnik túl meglepőnek.

Bár a Mafia 4 létezéséről már 2022 óta tudunk, pontosan mikor indult el a fejlesztés, az még nem ismert. Ez alapján elég kevés az esély egy idei megjelenésre, de mivel 2025-ben várható a Grand Theft Auto 6 megjelenése, és mindkét játék hasonló koncepcióra épül, a Mafia 4 eladásai biztosan nem lennének előnyben a Rockstar Games sikerszériájával szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7418385329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása