PC Gaming

Friday The 13th The Game - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Ma egy kicsit kiléptem a kényelmi övezetemből, és egy benchmark tesztet végeztem a Friday The 13th The Game játékkal egy olyan PC-n, ami nem épp a legújabb és legfényesebb darab a piacon. Nos, az eredmények meglepően kecsegtetőek voltak!

A masinám egy egyszerű, videókártya nélküli gép, 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral, és az integrált Intel HD 4400 grafikus chipjével. Egy olyan rendszer, ami nem hajol meg a high-end játékok előtt, de hát ki mondta, hogy csak a gazdagoknak jár a játékélmény?

Ahogy beléptem Crystal Lake-be, az első benyomásaim egyértelműen alacsony grafikai beállításokat sugalltak. A fák kissé pixelesnek tűntek, és a távoli tárgyak is homályosnak látszottak. Mégis, a játékmenet nem szenvedett komolyabb károkat.

A beállításokat az alacsony grafikára kapcsoltam, és a textúrákat a legalacsonyabb szintre visszavettem. Az FPS mutatóm elszomorítóan alacsony volt, de meglepő módon a játék még mindig játszható maradt. A karakterem mozgása és az alapvető tevékenységek (pl. bezárkózás egy házba) relatíve sima volt.

Az alacsony FPS ellenére is érezhető volt a játék atmoszférája. A hátborzongató zenék és a karakterek reakciói még mindig megteremtették azt a feszültséget, amitől a Friday The 13th The Game különleges.

Összességében, bár a grafikai élmény nem hozza el az égig érő magaslatokat, a játék az integrált grafikán is élvezhető. A kisebb szegénykedés ellenére is sikerült túlélnem Jason Voorhees támadásait, ami azt mutatja, hogy még a szerényebb konfigurációval rendelkező játékosok is szórakozást találhatnak ebben a klasszikus horrorjátékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7418313125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása