PC Gaming

Code Vein - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Először is, amit érdemes megjegyezni, hogy az élmény nem egy mai high-end gamer PC-hez hasonlít. De nézzük csak meg, hogyan szuperált a gépem a Code Veinben!

Beindítottam a játékot, és azonnal elkezdtem csörgedezni az alacsony grafikai beállításokon. A képminőség nem volt éppen olyan, mint a napfény, de hű maradt a játék esszenciájához. A karakterek még mindig részletesek voltak, a környezet pedig, habár nem ragyogott, még mindig megtartotta a poszt-apokaliptikus varázsát.

Amikor a harcokba vetettem magam, észrevettem némi akadozást és néha alacsony FPS-t. De itt jön a meglepő rész - még így is játszható volt! Az alacsony grafika és az alacsony FPS ellenére a játék irányítása stabil maradt, és sikerült élvezni a kalandot.

Persze, nem volt olyan látványos, mint azok a high-end rigeken, amikről a játéktrailereken szoktunk ámulni, de ha valaki épp csak a történetre vagy a világba való elmerülésre vágyik, akkor a szegényebb konfiguráció is teljesíthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9718313305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása