PC Gaming

Control - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A Remedy Entertainment elképesztő munkát végzett a játék látványvilágával, ami még ezen a szerény konfiguráción is érezhető. De nézzük meg, hogyan szuperál a gépem a kihívásnak alacsony grafikán és alacsony fps mellett.

Ahogy elindítottam a játékot, rögtön beállítottam mindent lowra, és lejjebb vettem a felbontást is. Az eredmény? Nos, az Intel HD 4400 elkezdett verejtékezni, de nem adta fel. A játék tényleg játszható maradt, bár bizonyos kompromisszumokkal.

Az alacsony grafika és fps ellenére a Control egyértelműen megőrzi atmoszféráját és játékmenetét. A karaktervezérlés néha kicsit szaggatott volt, de összességében még mindig élvezetes volt. A látványvilág nyilvánvalóan szenvedett a grafikai beáldozások miatt, de a játék alapvető vonzereje megmaradt.

Érdekes volt szemlélni, hogyan alkalmazkodom a korlátozott erőforrásokhoz, és hogyan tudtam mégis belemerülni a Control világába. Bár a gépem nem hozta a legjobb teljesítményt, a játék alapvetően játszható maradt, és még így is képes voltam élvezni a történetet.

Szóval, ha valaki hasonló helyzetben van, és csak egy egyszerű i3-as géppel rendelkezik, ne keseredjen el. A Control még ilyen körülmények között is játszható marad, és egy kis kompromisszummal még mindig élvezhető. Csak ne várjunk csúcsgrafikát és ultramagas fps-t, és minden bizonnyal találunk örömöt a játékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6918313303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása