PC Gaming

Vampyr - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem nem egy high-end masina, 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy integrált Intel HD 4400 grafikus chip hajtja. A videókártya hiánya nem tette lehetővé a magas grafikai beállítások használatát, így a tesztet low grafikán futtattam. Nos, mit mondjak, egy kicsit voltak kompromisszumok.

A játék alapvetően játszható maradt, de az alacsony grafika és a minimalista felbontás erősen látszik. A karakterek textúrái kicsit homályosak, az árnyékok pedig néha furcsán viselkednek. De mindent egybevetve, a játék még mindig élvezhető marad, ha valaki hajlandó eltűrni némi vizuális kompromisszumot.

Az fps számok sem a csillagos égben szállingóztak, de még játszható szinten maradtak. Az alacsony fps ellenére a harcok kiszámíthatók és élvezetesek voltak, bár néha a reakcióidőmet próbára tették az alacsony képfrissítés miatt.

Összességében, ha valaki hasonló szegényes konfigurációval rendelkezik, és mégis kíváncsi a Vampyr világára, akkor a low grafikán történő játszás még mindig kielégítő élményt nyújthat. Azonban, ha a szemnek fontos a részletesség és a gyönyörű grafika, akkor érdemes lehet felkészülni egy erősebb gép beszerzésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr618314325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása