PC Gaming

Grand Theft Auto IV - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Az általam használt PC egy egyszerű setup: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzorral, és a mindentudó integrált Intel HD 4400 grafikus chippel. Bevallom, nem volt túl nagy reményem a teljesítmény terén, de mindent a tudásunkra bízva, nekiálltam a tesztelésnek.

Először is, a játékot low grafikai beállításokon indítottam el. A város még mindig felismerhető volt, de az élsimítás hiánya és az alacsony textúrák miatt elég szegényesen festett. Viszont, meglepő módon, a játék játszható maradt, nem szaggatott túlzottan, és sikerült valamiféle élvezetet kicsikarni belőle.

Az alacsony grafikán viszont már el kellett engednem a részletességet, és szinte minden effekt kikapcsolásra került. Ennek ellenére a GTA IV még mindig futott valamennyire. Persze, az FPS szám már nem a hollywoodi látványosságokat idézte, de azért még lehetett játszani vele.

Végszóként elmondanám, hogy bár a Grand Theft Auto IV nem egy friss cím, még mindig megállja a helyét akár egy szegényes konfiguráción is. Persze, ne várjunk csodát, és az optimális élményhez érdemes lehet fejleszteni a hardvert. De a kíváncsiságomnak köszönhetően bebizonyosodott, hogy még a legkisebb gépen is találni egy kis örömöt a játékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3118313037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása