PC Gaming

Grand Theft Auto V - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A GTA V-t alacsony grafikai beállításokon teszteltem, mintha csak egy nosztalgikus időutazásban lennék, és hát, nem mondhatom, hogy csalódtam volna. A grafika lehet, hogy nem hozza az elvárt színvonalat, de a játék még mindig játszható marad. Az alacsony fps számok ellenére is találtam némi élvezetet a virtuális bűnözés világában való kalandozásban.

Az alacsony grafika természetesen kihívást jelentett a részemről. Az autók és karakterek néha olyanok voltak, mint egy 8-bites régi játék, de nosztalgia szinten ez csak fokozta a játék élményét. A városi dzsungelben való barangolás, a gyors autóversenyek és a heistek még mindig élvezetesek voltak, még akkor is, ha néha egy kicsit pixeles volt az egész.

Az FPS számok gyakran lejjebb csúsznak, mint a játékosok által preferált értékek, de a játék még mindig játszható. Az alacsony grafikai beállítások ellenére a történet és a játékmenet még mindig magával ragadó maradt.

Végül is, ha valaki azt mondaná nekem, hogy GTA V integrált grafikával játszható, valószínűleg nem hinném el. De itt vagyok, élve és mesélve róla. Tehát, ha te is egy kis kihívásra vágysz, és nem bánod, ha a grafika nem éppen high-end, próbáld ki ezt a kis experimentet. Az eredmények talán megdöbbentőek lesznek számodra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1818313031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása