PC Gaming

Guilty Gear Strive - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem 8 GB RAM-mal és egy Intel Core i3 processzorral rendelkezik, ami egy kicsit úgy érzi, mintha egy süteményt próbálnék fagyasztott joghurt kanállal enni. Az integrált Intel HD 4400 pedig olyan, mintha egy postás kerékpárt próbálnék versenyeztetni a Forma-1-ben. De ne hagyjátok el az oldalt, mert még mindig van élet a régi gépekben!

Első körben azonban belevágtam a játékba low grafikai beállításokon, mint a karácsonyi ajándékot egy alacsony költségvetésű mozinak. A textúrák nem voltak a legélesebbek, és a karakterek néha úgy néztek ki, mintha egy Picasso kísérletezne velük, de legalább mozogtak. Az fps szám nem volt éppen repülős magasságokban, de még játszható szinten maradt. Szóval, ha nem zavar téged a kisebb szépséghibák, akkor egyáltalán nem rossz.

Áttérve az alacsony grafikai beállításokra, mintha a játékot egy rajzfilm sziluettjével játszanám. Az árnyékok elszálltak, mint a télen a hópelyhek, de a harci szellem még mindig megmaradt. Az fps szám még egy kicsit visszaesett, de hű maradt ahhoz, hogy ne essünk bele a laggödörbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3418313025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása