PC Gaming

Trepang 2 GTX 750 Ti
Íme, egy újabb benchmark teszt a Trepang 2 játékról a régi GTX 750 Ti videókártyámmal.

Tudjátok, néha az embernek egyszerűen ki kell lépnie a mindennapokból, és élveznie kell egy jó kis lövöldözést. Nos, ebben a bejegyzésben megosztom veletek, hogy hogyan teljesít a régi hűséges GTX 750 Ti videókártyám ebben az akcióban!

Először is, hadd mondjam el, hogy a Trepang 2 egy igazi gyöngyszem a FPS műfajban. A játék lenyűgözően részletes grafikával és kifinomult lassított idő effektekkel rendelkezik, ami szinte hipnotikus élményt nyújt. A pályák változatosak és izgalmasak, a fegyverek pedig hihetetlenül kielégítőek. Ráadásul a játék közösségi támogatása is remek, így barátaiddal ismerkedhetsz és mérkőzhetsz meg.

Most pedig a lényeg: hogyan fut a játék a GTX 750 Ti videókártyával? Nos, bár ez a kártya már egy ideje a piacon van, meglepően jól teljesít a Trepang 2-ben. Beállításokat közepesen tartottam, és a játék szépen futott 1080p felbontáson. Bár nem értem el 60 FPS-t, a játék még mindig élvezhetően futott, és a látvány megállás nélkül elvarázsolt.

Most pedig itt a ti részetek! Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek a Trepang 2-ről és a GTX 750 Ti teljesítményéről. Kérlek, osszátok meg gondolataitokat és tapasztalataitokat a kommentekben, mert én is kíváncsi vagyok, hogy mások milyen eredményeket értek el.

Végezetül, segítsetek kiválasztani a következő játékot, amit benchmark tesztelni szeretnék! Írjátok meg a javaslatokat a kommentekben, és a legtöbb szavazatot kapott játék lesz a következő, amit alaposan tesztelünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4918227393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása