PC Gaming

Kona 2 Brume GTX 750 Ti

Ma egy kicsit részletesebben szeretném elmesélni nektek, hogyan fut a Kona 2 Brume a saját GTX 750 Ti videókártyámon. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen élményt nyújt ez a játék a régebbi hardvereken, olvasd tovább!

Kona 2 Brume egy izgalmas túlélőhorror játék, amelyben egy hóvihar és rejtélyek borítják be a játékvilágot. Az atmoszféra kivételes, és a játékmenet tele van rejtélyekkel, amiket meg kell oldanunk. A félelem és feszültség mindig kéznél van, és garantáltan leköti az ember figyelmét.

Most pedig nézzük meg, hogyan teljesít a GTX 750 Ti ezen kihívást jelentő játék során. Nos, a kártya valószínűleg nem a legújabb darab a piacon, de meglepően jól veszi az akadályokat. Az alap grafikai beállításokon a játék játszható, és még mindig élvezetes. Természetesen, ha kicsit lejjebb veszed a beállításokat, akkor még simábban fut majd.

Saját tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy a GTX 750 Ti méltó ellenfele ennek a játéknak, és bár nem kapunk teljesen high-end vizuális élményt, még mindig hűen visszaadja a játék feszültségét és atmoszféráját.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6618253737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása