PC Gaming

Cyberpunk 2077 GT 1030

Hát, eljött az idő, hogy a GTX 1050 és a GTX 750 után a GT 1030 videókártyámmal is benchmarkot készítsek Ezúttal a világ minden tájáról érkező hype után nekifogtam a Cyberpunk 2077 Patch 2.0-nek. Tudom, hogy már egy ideje kint van a piacon, de azt gondoltam, még mindig releváns, és kíváncsi voltam, hogy a kis erőgépem mire képes ebben a brutális játékban.

Nos, a játék maga lenyűgöző. A Cyberpunk világa egyszerűen lélegzetelállító, és az egész játék tele van izgalmas kalandokkal és karakterekkel. De a nagy kérdés az volt, hogy vajon a GT 1030 képes-e elbirkózni vele?

Az eredmények meglehetősen vegyesek voltak. Beállítottam a játékot alacsony grafikai beállításokra, és sikerült játszható teljesítményt elérnem. A játék futott, és élvezhető volt, de a látványosság néha szenvedett a gyenge hardver miatt. Előfordultak apróbb szaggatások és textúra hibák is.

Azért ne keseredjünk el, GT 1030 tulajdonosok! Bár nem kaphatjuk meg a teljes grafikai élményt, a Cyberpunk 2077 még mindig játszható ezen a kártyán, ha hajlandók vagyunk néhány kompromisszumot kötni a grafikai beállítások terén.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9318228045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása