PC Gaming

Trepang 2 GT 1030
Hát, újra itt vagyok, és most egy kis Trepang 2 élményről szeretnék mesélni nektek, GT 1030-as videókártyával a gépemben.

Először is, ami a játékot illeti: "Trepang 2" egy lenyűgöző, akciódús FPS, amelyben egy igazi akciósztárként robbanhatunk be az ellenfelek közé. A látványvilág lenyűgöző, a pályatervezés pedig elképesztően részletes. Az ellenségek nagyon intelligensek, és a harcok valóban izgalmasak és kihívást jelentőek. A játékban található fegyverek is hihetetlenül élethűek és szórakoztatóak.

Most pedig térjünk rá, hogy hogyan futott a játék a GT 1030-as videókártyámon. Nos, ne várjunk csodát egy ilyen kis teljesítményű kártyától. A "Trepang 2" egy igényes játék, és a GT 1030 nem a legjobb választás hozzá. A legtöbb beállításon csak alacsony vagy közepes grafikán tudtam játszani, és még akkor is voltak időnként akadozások. Az FPS értékek nem voltak mindig stabilak, de ennek ellenére élvezhető maradt a játékmenet.

És ami a következő játéktesztet illeti, mi lenne az, amit szívesen látnátok a következő bejegyzésben? Írjátok meg nekünk, hogy melyik játék érdekel titeket leginkább, és megpróbáljuk azt is kipróbálni a gépünkön.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3918228697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása