PC Gaming

Nubia Red Magic 9 Pro teszt

A játék és technológiai portálok általában valamelyik androidos készüléket emelik ki ebben a kategóriában (általában a ROG-ot, bár a Nubia és a Black Shark is már elnyert díjakat), míg az iPhone-t kiemelkedő extra gombokkal, reakcióidővel, kiváló hűtéssel, és kiegészítőkkel, dedikált játék- és streaming-funkciókkal, valamint óriástelep és jack kimenetekkel látják el. Érdekesség, hogy számos e-sport versenyen az iPhone ural, és számos elit játékos választja az almás telefont gyakorláshoz.

Az iOS-re általában korábban érkeznek meg a játékok, melyek iPaden is kitűnően futnak, és a gaming rétegtelefonok esetében a játék az elsődleges szempont, más funkciók háttérbe szorulnak – sőt, gyakran a játékoptimalizálás és a képfrissítés sem mindig tökéletes. A menőség és a sokkal nagyobb piaci részesedés miatt nyilvánvalóan többen választják az iPhone-t, de az ökoszisztéma is jobb, mint a gyakran humorosan félreértelmezett szoftverekkel érkező kínai-tajvani ajánlatoknál. Több versenyen azonban tiltva vannak az extra gombok, amelyek a gaming mobil fő fegyverei, mivel valós előnyt nyújtanak.

Más szóval, annyi játék és annyi játékos, annyiféle telefon tekinthető a legjobbnak játék szempontjából, máskülönben egy elkötelezett androidos játékos könnyedén áttérhet iPhone-ra a piacvezető videóminőség láttán, ahogy a legnagyobb iFan is megcsodálhatja és megszerezheti a káva-, noccs-, lyuk-, púp- és szigetmentes Red Magic 9 Prót pusztán az esztétikája miatt. Az okostelefonok előző korszakában az Xperia volt a minimalista dizájn mesterműve, de a sorozat kerekdedebb és karcsúbb lett, amely ellehetetleníti az egykezes használatot. A gaming telefon azonban eleve kétkezes játékeszköz, így megfogva határozott, ám finoman csiszolt élekkel, amelyek egyáltalán nem zavaróak, sőt, stabilabb fogást biztosítanak.

nubia_red_magic_9_pro.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5318301491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása