PC Gaming

Valóban sikerült áttörni a PlayStation Portál védelmét: már képes futtatni a PSP emulátort.

Az utóbbi években jelentősen felgyorsult a kézi konzolok piacának fejlődése. Számos gyártó piacra dobott valamilyen handheldet utánzó eszközt, azonban a Sony sokáig lemaradt ebből a versenyből.

valoban_sikerult_attorni_a_playstation.png

Ezért sokan nagyon izgatottan fogadták a PlayStation Portal megjelenéséről szóló híreket. Ám az izgalom hamar alábbhagyott, amikor kiderült, hogy ez nem egy önálló eszköz, mint a PSP vagy a PS Vita.

A Portal kizárólag egy PlayStation 5 konzolhoz használható "kiegészítő", amely lehetővé teszi a konzolról való játékfolyam streamingjét, tehát valójában egy nagyon specifikus célcsoportot céloz meg.

A Portal egyáltalán nem rendelkezik túl sok képességgel. Alapvetően egy korlátozott Android-alapú operációs rendszer fut rajta, és csak a távoli kapcsolat fenntartásához szükséges erőforrásokkal van felszerelve.

Természetesen, ahogy várható volt, még ennek ellenére is akadtak, akik érdeklődtek az emulátorok telepítési lehetősége iránt, és azonnal nekiálltak a munkának.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7618330321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása