PC Gaming

A Samsung bemutatta új OLED gaming-monitorait
A CES 2024 kiállításon bemutatkoztak a legfrissebb modellek, melyeket már ebben a májustól beszerezhetünk.

A Samsung Odyssey OLED gaming monitorok a CES 2024 kiállításán tették le névjegyüket, a világ egyik legnagyobb technológiai rendezvényén. A kiállításon megismerhettük az Odyssey OLED G8, az Odyssey OLED G6 és a felújított Odyssey OLED G9 modelleket. Az Odyssey OLED G9 egy 49 hüvelykes, ívelt, ultraszéles gaming monitor, mely DQHD (5120x1440 pixel) felbontással, 32:9 képaránnyal és különböző fejlett funkciókkal büszkélkedhet. Az Odyssey OLED G8 pedig a Samsung első lapos, 32 hüvelykes OLED játékmonitora, 4K UHD (3840x2160 képpont) felbontással és 16:9 képaránnyal. Mindkét monitor 240 Hz-es frissítési frekvenciát és 0,03ms GTG válaszidőt kínál. Az Odyssey OLED G6, a 27 hüvelykes QHD (2560x1440 képpont) felbontású monitor, 16:9 képaránnyal, 360 Hz-es frissítési frekvenciával és 0,03ms GTG válaszidővel rendelkezik.

Az új modellek mindegyike rendelkezik OLED Tükröződésmentes (Glare-Free) technológiával, ami csökkenti a fényvisszaverődéseket, így rendkívül vonzó látványt nyújt anélkül, hogy extra felszerelés szükséges lenne. A VESA DisplayHDR True Black 400 támogatásnak köszönhetően a monitorok lenyűgöző részleteket és élénk színeket nyújtanak, függetlenül a megjelenített játéktól vagy tartalomtól. Ráadásul támogatják az AMD FreeSync Premium Pro-t, ami sima, alacsony késleltetésű HDR-játékélményt biztosít. A három új monitor széleskörű fizikai csatlakoztathatóságot kínál, két HDMI 2.1 porttal, egy USB hubbal és egy DisplayPort 1.4 bemenettel. A felhasználók még több kényelemben részesülhetnek a VESA-rögzítés és az állítható magasságú állvány (HAS) által, mely dönthető, fordítható és forgatható vezérlőpontokkal rendelkezik. Az Odyssey OLED G6 monitor G60SD modellje 2024 májusától, az OLED G8 G80SD modellje pedig 2024 júliusától lesz várhatóan elérhető Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3318312645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása