PC Gaming

Bright Memory Infinite - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, hozzáfogtam a teszthez a következő specifikációkkal: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy integrált Intel HD 4400 grafikus kártya. Kijelenthetem, hogy a gépem nem a legideálisabb választás egy modern, grafikailag fejlett játékhoz, de a kíváncsiság vezérelt.

Az első dolog, amit megemlítenék, az a grafika. Be kell vallanom, hogy le kellett vennem mindent a legalacsonyabbra, és a felbontást is kompromisszumok árán csökkentettem. A játék szépsége egy kicsit szenvedett ettől, de még mindig lehetett érezni a lüktető akciót és a lenyűgöző dizájnt.

A beállítások legalacsonyabb szinten tartása mellett a játék játszható maradt, bár némi akadozás és alacsony fps szám kísérte az élményt. Az első pár perc kihívás volt, mivel a reakcióidőmre hatással volt, de hamar belejöttem a ritmusba.

Ami a grafikai élményt illeti, a karakterek részletei és a környezet stílusa megmaradtak, de a textúrák hiánya néha érezhető volt. A játék alacsony grafikai beállítások mellett is elvarázsoló maradt, és az integrált grafikus kártya ellenére a világ valósághű volt.

Azoknak, akik hasonló specifikációkkal rendelkeznek, javaslom, hogy játszanak vele, bár egy kis türelemre és alkalmazkodásra számítsanak. Az alacsony grafika és fps szám ellenére a Bright Memory Infinite még mindig képes volt lekötni és szórakoztatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8318314105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása