PC Gaming

A Cyberpunk 2077 második kiegészítője a Holdra vezetett volna

A Cyberpunk világában a Hold motívumként és helyszínként is kiemelkedő szerepet játszik. A történet szerint 2077-re a nagyvállalatok közel 60 000 embert telepítettek le rajta.

a_cyberpunk_2077_masodik_kiegeszitoje_a_holdra_vezetett_volna.png

Ez az álomszerű világ az Edgerunners animációs sorozatban és a Phantom Liberty egyik történetszálában is megjelenik, mint egy elérhetetlen cél, amely sajnos számunkra is elérhetetlen marad a Cyberpunk 2077-ben.

Eredetileg a Hold lehetett volna a második nagy bővítménycsomag helyszíne a Phantom Liberty után. Azonban mivel az alapjáték javításai rengeteg időt és pénzt igényeltek, a CD Projekt RED úgy döntött, hogy a Phantom Liberty lesz az első és egyben utolsó nagy expanziója a játéknak.

A tervezett, de végül fel nem használt ötletek talán egy új Cyberpunk-játékban jelenhetnek meg.

A lengyel fejlesztők munkája a Hold-expanzión nem veszett kárba. Nemrég a 4chan image boardjára felkerült néhány kép, amelyek a korai buildből származó részleteket mutatnak.

Ezeken 3D-s pályageometriát, textúra nélküli objektumokat, térképinformációkat és egyéb érdekességeket láthatunk, amelyek sajnálatos módon sosem bővítik majd tovább az amúgy kiváló szerepjátékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4118429297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása