PC Gaming

Anno 2205 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A rendszerem egy 8 GB RAM-mal megáldott, Intel Core i3 processzorral felszerelt gép, ami sajnos videókártya nélkül született. Az integrált Intel HD 4400 lesz az egyetlen hősünk ezen az izgalmas kalandon.

Az Anno 2205 pedig nem egy kicsike, ugye? Tehát belevágtam a benchmark tesztbe, és lássuk csak, mit is kaptam!

Low grafika, alacsony fps, és mégis... játszható! Igen, barátaim, a szegény gépem nem kajálja a magas grafikai beállításokat, de az Anno 2205 még így is hajlandó vele barátkozni. Low grafikán ugyan nem pompázik a játék látványvilága, de az alapok megvannak.

Az FPS-ek sajnos inkább a "húzd meg magad és reménykedj" kategóriába tartoznak, de azért még lehet játszani vele. A könnyedebb játékmeneteken és az alapvető feladatoknál nem fogsz falra mászni a lassú reakcióid miatt.

Szóval, mi a tanulság? Nos, ha épp csak némi stratégiázásra, városépítésre, és az Anno 2205 élvezetére vágysz, még a leggazdagabb grafikai beállítások nélkül is élvezheted a játékot. Persze, nem lesz ez egy high-end élmény, de néha a kis dolgokban is rejlik a boldogság.

Az én szegény gépem és az Anno 2205 közötti találkozás tehát egy kicsit olyan volt, mint David és Góliát küzdelme, csak épp a szegényebbik oldalról. De végülis, ki mondta, hogy csak a csúcstechnológia és a hatalmas gépek garantálják a játékélményt? Az én szegény gépem is megpróbálkozott, és valamit sikerült is kihoznia a dologból!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7918314037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása