PC Gaming

Hellblade Senua's Sacrifice - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem nem éppen a legfrissebb, mindössze 8 GB RAM-mal, egy Intel Core i3 processzorral és integrált Intel HD 4400 grafikával rendelkezik. Amikor először indítottam a Hellblade-et, egy kis izgalommal és némi kétkedéssel vágtam bele, nem tudva, mire számíthatok.

Az első benyomások alapján el kell mondanom, hogy a játék az alacsony grafikai beállításokon még mindig megőrizte lenyűgöző atmoszféráját és látványvilágát. Bár a textúrák kissé leegyszerűsödtek, és az árnyékok nem ragyogtak olyan élesen, a játék maga még mindig lenyűgözően szép volt.

A legnagyobb kihívás az FPS volt. Az alacsony grafikai beállítások mellett is csak alacsony fps-számot értem el. A játék játszható maradt, de a reszponzivitás kissé csökkent, és a harcokban tapasztaltam némi laggolást. Azoknak, akik a kényelmes játékélményt preferálják, ajánlatos lehet egy erősebb gépet választani.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5818313013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása