PC Gaming

The Sims 4 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Ma megosztom veletek a The Sims 4 élményemet egy olyan számítógépen, ami talán nem a legfrissebb, de még mindig próbálkozom vele. Tehát, nincs videókártya, csak 8 GB RAM, egy Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400. Nos, a dolgok nem a csillagokig szöktek, de legalább játszható maradt.

A játékot letöltöttem és izgatottan ültem le, kíváncsi vagyok, hogy a szegényes konfigurációm milyen teljesítményt nyújt majd. Az első benyomásaimat megosztva, a The Sims 4 valóban kihívás elé állította ezt a szerény kis gépet. Low grafikán és alacsony FPS-sel kezdtem el a kalandot, de hihetetlen módon még mindig élvezhető volt.

A karakterek mozgása néha egy kicsit laggolt, és az épületek textúrái nem éppen élesek, de hű maradt a The Sims szellemiségéhez. A kerti partik és a simjeim mindennapi kalandjai szórakoztatóak voltak, még ha a grafika nem is ragyogott ki.

Az alacsony grafikán futtatott játék mindenképpen látszik, de meglepő módon a játékmenet éppen annyira fülbemászó maradt. Az élethű karakterinterakciók és a városi élet szimulációja nagyjából átjött, még ha néha kicsit homályosan is.

A The Sims 4 tehát játszható ezen a szerény gépen, bár a vizuális élmény kicsit megkopott. Azok számára, akik nem rendelkeznek high-end számítógéppel, de mégis élvezni szeretnék a The Sims világát, ne csüggedjetek

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6918314291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása