PC Gaming

Sons of the Forest GTX 1050 Ti

Az újabb és újabb címek érkezésével mindig izgatottan várjuk, hogy megtudjuk, vajon gépünk mennyire állja meg a helyét a legújabb játékokkal szemben. Nos, mostanában egy igazi csemege került a kezünkbe, a Sons of the Forest, és a GTX 1050 Ti-vel nekivágtam, hogy megnézzem, mit tud a gépem!

A Sons of the Forest egy izgalmas túlélőhorror játék, amely tele van rejtélyekkel és veszéllyel. Azt már előre lehet tudni, hogy a grafikai világ valami lenyűgöző, de a kérdés az volt, vajon a GTX 1050 Ti elég erős-e ahhoz, hogy élvezhetően fussanak a játékmenetek.

Nos, a válasz nem teljesen egyértelmű. A GTX 1050 Ti nem egy mai darab, és ezt érezni is lehet a Sons of the Forestben. Az alap beállításokon játszva a játék elfogadhatóan fut, de az élmény tovább javítható, ha néhány grafikai beállítást lejjebb veszünk.

Az alacsonyabb beállításokon viszont a játék még mindig szép és élvezetes marad, és azoknak, akik nem ragaszkodnak az ultra magas grafikai részletekhez, biztosan jó élményt nyújt majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4618228005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása