PC Gaming

Jagged Alliance 3 GTX 1050 Ti
Ma elhozok nektek egy friss benchmark tesztet, amelyet a népszerű Jagged Alliance 3 játékban végeztem el a GTX 1050 Ti videókártyámmal.

Jagged Alliance 3 egy lenyűgöző taktikai szerepjáték, amelyben egy profi csapatot kell összeállítanunk, hogy megküzdjünk a világot fenyegető veszéllyel. De most térjünk rá a lényegre: hogyan teljesít a GTX 1050 Ti ebben a cselekvésben?

Első benyomásaim alapján a játék gyönyörű, a karakterek részletesek, a környezet pedig lenyűgöző. A GTX 1050 Ti pedig bátran szembeszállt a feladattal. A közép-hoza magas grafikai beállítások mellett stabil 60 képkocka/mp sebességgel futott, ami elég volt ahhoz, hogy élvezhessem a játék szépségeit anélkül, hogy a teljesítmény rovására menjen a játékélmény.

A GTX 1050 Ti tehát kiválóan szuperált, és a "Jagged Alliance 3" szinte kifogástalanul fut rajta. Még a legnagyobb összecsapások során sem tapasztaltam semmilyen szaggatást vagy teljesítményveszteséget.

Most pedig jöjjön a lényeg: nektek, kedves olvasóim! Kíváncsi vagyok, milyen tapasztalataitok vannak ezzel a játékkal, és milyen videókártyákkal játszotok. Kérlek, osszátok meg velem és egymással a kommentekben!

A következő játékteszt kiválasztása mindig izgalmas dolog, és szívesen veszem az ajánlásokat tőletek. Mit szeretnétek, hogy teszteljek legközelebb? Írjátok meg a véleményeiteket, és talán a következő bejegyzés már az általatok választott játékról szól majd.

Köszönöm, hogy velem tartottatok ebben a benchmark kalandban, és várom a kommenteket és ötleteket a következő teszthez! Legyetek részesei a PC játékos közösségünknek, és osztozzatok az élményeiteken!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3118253735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása