PC Gaming

Jusant GTX 1050 Ti
Ebben a posztban megosztom veletek a friss "Jusant" játék benchmark tesztjét a saját kis gépemen, melyet a régi GTX 1050 Ti-vel hajtok.

A Jusant egy izgalmas akciójáték, amelyben egy izgalmas világban csatázhatunk meg különböző szörnyekkel és mutánsokkal. A játék lenyűgöző grafikával és rengeteg izgalommal szolgál, de természetesen mindenkinek máshogy fut majd a gépén.

Most pedig a lényegre térjünk: hogyan fut a Jusant a GTX 1050 Ti videókártyámmal? Nos, örömmel jelentem, hogy a játék teljesen elfogadhatóan fut. Bár nem számíthatsz csúcsgrafikára, de még mindig élvezheted a játékot közepes beállításokon. A játékmenet zökkenőmentes, és a világok gyönyörűek.

Most pedig arra kérlek titeket, hogy osszátok meg a véleményeiteket! Írjatok kommentet arról, hogy ti milyen tapasztalatokat szereztetek a "Jusant" játékkal, vagy esetleg milyen más játéktesztet szeretnétek látni a jövőben. A ti visszajelzéseitek nagyon fontosak számomra, és segítenek abban, hogy a blogom olyan tartalmakat hozzak létre, amik érdekelnek titeket.

Köszönöm, hogy elolvastátok az első bejegyzésemet itt a pcgaming.blog.hu-n, és várom a beszélgetést a kommentekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7418253727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása