PC Gaming

Alan Wake 2 GTX 1050 Ti
Alan Wake 2 benchmark teszt: Mennyire teljesít a GTX 1050 Ti? Kiderül a legfrissebb játékról és videókártyáról szóló cikkünkben.

Nemrégiben kipróbáltam az Alan Wake 2-t, és elhoztam nektek a játék benchmark tesztjét. Tudom, hogy a GTX 1050 Ti nem egy új kártya már, de nem szabad elfelejtenünk a hűségeseinket. Tehát, nézzük meg, hogyan fut a játék a régi hűségünkkel!

Az Alan Wake 2 egy hihetetlenül izgalmas horror játék, amely folytatja az első rész történetét. A grafika és a hanghatások lenyűgözőek, és garantáltan az ülés szélére szöknek. Az atmoszféra és a történetmesélés ismét kiváló, és a rajongóknak nem fog csalódást okozni.

Most pedig nézzük, hogyan teljesít a GTX 1050 Ti a játékban. Azt kell mondanom, hogy bár a kártya nem a legújabb és legnagyobb, még mindig képes hozni egy élvezetes játékélményt. A közepes beállításokon futtatva a játékot, stabil 30-40 FPS-t tapasztaltam, ami teljesen játszható. Az alacsonyabb beállításokon további teljesítményt lehet kicsikarni, így még simábban fut a játék.

Most pedig itt az ideje, hogy ti, kedves olvasók, bekapcsolódjatok! Osszátok meg velem, hogy ti milyen tapasztalatokat szereztetek az Alan Wake 2-vel, és hogy milyen videókártyával játszottok. Szeretném hallani a ti véleményeteket és tapasztalataitokat, így ne habozzatok hozzászólni!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7818253723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása