PC Gaming

Horizon Chase 2 GTX 1050 Ti
Ma egy kis élménybeszámolót hoztam nektek a Horizon Chase 2 játékról, amit a saját GTX 1050 Ti videókártyám segítségével teszteltem le.

Nos, hadd mondjam el rögtön az elején, hogy ez a kis szörnyeteg mindig megállja a helyét, amikor szükségem van rá, és most sem volt ez másképp! A "Horizon Chase 2" egy igazi retró stílusú autóversenyzős játék, amely visszarepít a 80-as évek és 90-es évek aranykorába. A látvány és a hangok valóban nosztalgikus élményt nyújtanak, és a játékmenet is teljesen magával ragadó. Szóval, ha szereted azokat a régi iskolás autóverseny játékokat, akkor biztosan imádni fogod ezt!

De most térjünk rá, hogy hogyan teljesített a GTX 1050 Ti a "Horizon Chase 2" játékban. Nos, örömmel jelentem, hogy a kártya könnyedén megbirkózott a játék követelményeivel. A grafikai beállításokat közepes szinten tartottam, és a játék még mindig gyönyörű volt. A képkockasebesség stabilan 60 FPS felett volt, ami garantált egy sima és élvezetes játékélményt. Tehát, ha van egy GTX 1050 Ti-d, ne aggódj, élvezheted ezt a játékot a legjobb minőségben!

És végül, egy kis kérdés a jövőre nézve: Melyik játék tesztjét szeretnétek látni a következő bejegyzésben? Írjátok meg nekem az ötleteiteket a kommentekben, és megpróbálom kielégíteni a kíváncsiságotokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4418228691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása