PC Gaming

Forspoken GTX 1050 Ti
Tudom, hogy a 1050 Ti már nem az a legújabb és legerősebb kártya a piacon, de néha jó megnézni, hogy az ilyen közepes szintű gépek mire képesek.

A Forspoken egy lenyűgöző akció-kalandjáték, amelyben egy fiatal nő, Frey Holland bőrébe bújva az emberi világ és egy misztikus fantasy világ között utazik. A játék világa gyönyörű, a sztori izgalmas, és Frey egy erős női karakter, akit öröm játszani.

Most pedig a nagy kérdés: Hogyan fut a játék a GTX 1050 Ti videókártyán? Nos, az eredmények meglepően jók! Természetesen a legmagasabb grafikai beállításokat nem tudtam használni, de közepes és alacsony beállításokon is teljesen játszható volt a játék. A képek még mindig gyönyörűek voltak, és a játékmenet zökkenőmentesen futott.

Most pedig egy kérésem van hozzátok, kedves olvasók. Kérlek, osszátok meg velem a saját tapasztalataitokat a Forspoken játékról, függetlenül attól, hogy milyen videókártyát használtok. Milyen volt a ti játékélményetek? És ne felejtsétek el megosztani velem, hogy milyen játékot szeretnétek, hogy teszteljek a következő bejegyzésben!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2918228717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása