PC Gaming

Fate Samurai Remnant GTX 1050 Ti
Ahogy már sokan tudjátok, a GTX 1050 Ti egy kiváló középkategóriás videókártya, de vajon milyen teljesítményt nyújt ebben a játékban?

Mostanában rengeteg időt töltöttem a Fate Samurai Remnant című játékkal, és eljött az ideje, hogy megosszam veletek a tapasztalataimat ebben a fantasztikus alkotásban.A Fate Samurai Remnant egy lenyűgöző akció-kaland játék, ahol a játékosok egy szamuráj bőrébe bújhatnak, hogy harcoljanak a gonosz erők ellen és megmentsék a birodalmat. A grafika gyönyörű, a karakterek részletesek, és a játékmenet izgalmas. Nem lehetett betelni a látvánnyal és a történettel.

De most lássuk, hogyan teljesített a GTX 1050 Ti ebben a játékban. Be kell vallanom, hogy egy közepes szintű kártyától nem vártam csodát, de meglepően jól futott. A játékot közepes grafikai beállításokon játszottam, és stabil 60 fps felett tartotta a sebességet. Az élmény teljesen élvezhető volt, és nem tapasztaltam semmilyen laggot vagy akadást.

Segítsetek nekem kiválasztani a következő játékot, amit tesztelni szeretnék a GTX 1050 Ti-vel. Írjátok meg a javaslatokat a kommentekben, és az lesz a következő projektünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7518228727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása