PC Gaming

Diablo IV GTX 1050 Ti
Mostanában hatalmasan hype-olódik a Diablo IV, és úgy éreztem, ideje volt letenni az asztalra a GTX 1050 Ti-met, hogy kiderítsem, hogyan fut a játék ezen a szerény kártyán.

Szóval, a Diablo IV. Az egyik legvárósabb cím a játékpiac számára, és nem csoda, hogy mindenki izgatott. Azonban, ha úgy érzed, hogy a nagyobb videokártyákkal versenyezni kellene, ne aggódj! A GTX 1050 Ti is megbirkózik vele, csak kicsit kompromisszumokat kell kötni.

Grafikai beállítások terén valamivel lejjebb kellett vennem a skálát, hogy elfogadható teljesítményt érjek el. A közepes beállításokon játszva a játék még mindig gyönyörű volt, a karakterek részletei és a világ pedig lenyűgöző. A GTX 1050 Ti stabil 30-40 FPS közötti teljesítményt nyújtott, ami teljesen játszható.

De most jöjjön a legfontosabb kérdés: Hogyan érzed te magad a Diablo IV-ben a GTX 1050 Ti-vel? Találtál-e már kompromisszumokat a grafikai beállításokban, vagy inkább a magasabb FPS-t részesíted előnyben?

Szeretném hallani a véleményedet! Írd meg a kommentekben, hogy te milyen tapasztalatokat szereztél a Diablo IV-vel és a saját videokártyáddal!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9918226689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása