PC Gaming

Mirrors Edge Catalyst RX 550

Mirrors Edge Catalyst egy olyan játék, ami mindig is kiemelkedett az akciódús parkour élményével. A látványvilága elképesztő, a város szinte úgy pulzál az élettel, mint egy valóságos metropolisz. Az egyszerűsített, mégis mély történet pedig könnyen beszippantja az embert.

De most már elég az előjátékból, lássuk csak, hogyan fut a játék a RX 550 videókártyámmal! Az első benyomásaim meglehetősen pozitívak voltak. Bár nem a legújabb csúcskategóriás kártya, a játék mégis szépen futott közepes beállításokon. Az FPS számok stabilak voltak, ami igazán fontos egy ilyen látványos játék esetében. Nem találkoztam laggal vagy akadályoztatással, ami számomra a legfontosabb.

És most a nagy kérdés: melyik játékra esne a választásotok a következő teszt során? Írjátok meg a véleményeteket a kommentekben, és az lesz a következő, amit alaposan tesztelni fogok!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8018233735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása