PC Gaming

The Witcher 3 RX 550

A Witcher 3 - egy valóban epikus játék, ami elkápráztat minden alkalommal, amikor belépek a világába. A történet mély és fordulatos, a karakterek pedig olyanok, mintha élő emberek lennének. Ugye, ki ne lenne elbűvölve a bejárható világ sokszínűségétől? Nos, hozzámért az is, hogy megtudjam, mennyire bírja a RX 550.

Nos, a válasz egyszerű: nem rosszul! Persze, nem számítsatok 4K-ban ragyogó grafikára, de ha beállítjuk a játékot közepes grafikai beállításokra, akkor elég simán fut. A textúrák tiszták, a világ élénk, és a játékmenet még mindig élvezetes. Még a Witcher 3 is élvezetes a közepes grafikai beállításokon, nem? ;)

Most pedig itt az ideje, hogy a szót átadjam nektek, kedves olvasók! Írjatok kommentet, és osszátok meg velem, hogy milyen konfigurációtok van, és hogyan fut a Witcher 3 nálatok! Esetleg, van valami játék, amit szívesen látnátok következő benchmark tesztemben? Mindig nyitott vagyok az új kihívásokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2618233721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása