PC Gaming

GTA Vice City Definitive Edition RX 550

A GTA Vice City egy olyan játék, ami már régóta a kedvencem, és most, a Definitive Edition kiadásban, még izgalmasabb lett. Az új grafikai frissítések és a felbontásjavítások igazán felcsigázták azokat, akik újra szeretnék élni Tommy Vercetti bosszúhadjáratát. Az igazi kérdés azonban az, hogy vajon az RX 550 képes-e kezelni ezt a frissített szépséget.

Nos, nem szeretem a spoiler-eket, de az RX 550 remekül helytállt! Az alacsonyabb beállításokon szép és sima 60 fps sebességet tapasztaltam, ami lehetővé tette, hogy élvezhessem a játékot anélkül, hogy idegesítő lassulást tapasztaltam volna.

És most itt az ideje annak, hogy te, kedves olvasó, dönts arról, melyik játékot teszteljem legkövetkező alkalommal. Hagyj nekem néhány ötletet, és a legnépszerűbb választást követően garantálom, hogy róla is beszámolok majd a blogomon. Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen az izgalmas játékteszten!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5518233729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása