PC Gaming

GTA San Andreas Definitive Edition RX 550

A GTA San Andreas Definitive Edition egy igazi nosztalgia robbanás! A játék fejlesztői hihetetlen munkát végeztek, hogy újraélesszék ezt a klasszikust. A grafika felújítása szemet gyönyörködtető, és a történet ugyanolyan izgalmas, mint régen. De most, nézzük, hogy milyen teljesítményt nyújt az RX 550!

A tesztek alapján örömmel jelenthetem be, hogy a GTA San Andreas Definitive Edition tökéletesen fut a RX 550 kártyámon. A grafika beállításokat közepes szinten tartottam, és a játék simán futott 1080p felbontáson. Az FPS stabilan 60 felett volt, és a játék gyönyörűen futott anélkül, hogy bármilyen komoly teljesítményproblémával találkoztam volna.

Végezetül, segítsetek nekünk kiválasztani a következő játékot, amit benchmarkelni szeretnénk. Írjátok meg kommentben, melyik játékra vagy kíváncsiak, és a legtöbb szavazatot kapott játék lesz a következő tesztalany!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6718233727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása