PC Gaming

Marvels Spider-Man Remastered RX 550

Először is, a játékról magáról pár szó. Az eredeti Spider-Man már zseniális volt, de a Remastered verzió szinte hihetetlenül jól néz ki. A New York-i városkép annyira részletgazdag, hogy szinte beleveszel a pókhálóba. A karakterek, a mozgás, a küldetések mind lenyűgözőek. Ha bármilyen módon is szereted a pókembert, akkor ezt a játékot egyszerűen muszáj kipróbálnod.

Most pedig az igazi kérdés: hogyan fut a játék a RX 550 videókártyámon? Nos, a válasz egyszerű: nem olyan rosszul! Persze, a RX 550 nem egy high-end kártya, de a játék elfut rajta. Természetesen kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikai beállításokkal. Kicsit vissza kellett vennem a részletességen és a felbontáson, de még mindig élvezhető volt a játékélmény.

Most pedig egy kérésem van hozzátok, kedves olvasóim! Írjatok nekem kommenteket erről a bejegyzésről! Mondjátok el nekem, hogy ti milyen videókártyával játszotok, és milyen játékot szeretnétek látni a következő benchmark tesztemben. Az én RX 550-vel történő kísérletezéseim mellett szívesen kipróbálnék más játékokat is, és megosztanám veletek az eredményeimet.

Maradjatok velünk, és ne felejtsétek el követni az oldalt, hogy ne maradjatok le a legfrissebb játéktesztekről és hírekről! Köszönöm, hogy itt vagytok, és várom a ti véleményeiteket és javaslataitokat a következő teszthez!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4018233733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása