PC Gaming

Kena Bridge of Spirits RX 550

Nemrégiben kipróbáltam a Kena Bridge of Spirits című játékot az én RX 550 videókártyámon, és most megosztom veletek, hogy miként futott a gépemen. Először is, hadd mondjam el, hogy imádom a Kena-t! Ez egy igazán varázslatos és lenyűgöző játék, amely gyönyörűen kidolgozott világban játszódik. Ha szereted az akció-kaland játékokat, amelyek szívüket-lelküket belerakják a grafikai részletekbe, akkor ezt a játékot egyszerűen imádni fogod.

Most pedig térjünk rá, hogy hogyan futott az RX 550 videókártyámon. Természetesen, nem a legújabb és legnagyobb teljesítményű kártya, de meglepően jól bírta a Kena-t. Jól beállítva a grafikai beállításokat, sikerült élvezhető játékélményt elérnem. A játék szép részletekkel és sima animációkkal büszkélkedik, és örömmel mondhatom, hogy az RX 550 méltóképpen helyt állt.

Ami pedig a következő játék tesztet illeti, várom az ötleteiteket. Milyen játék érdekelne titeket leginkább? Írjátok meg kommentben vagy üzenetben az oldalamon, és igyekszem kipróbálni és tesztelni azt a következő bejegyzésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6118233731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása