PC Gaming

Shadow Warrior 3 Definitive Edition RX 550
Na végre sikerült elkapnom egy kis időt, hogy leüljek a gép elé, és teszteljem a Shadow Warrior 3 Definitive Edition-t az RX 550 videókártyámmal

Először is, a játék maga abszolút bomba! A frenetikus akciójelenetek, a kirobbanó humor és a zseniális pályatervezés valóban magával ragadó. Wang Lo, a főszereplőnk, ismét a legjobb formáját hozza, miközben szórakoztatja, megnevetteti, és persze szó szerint szétrobbantja az ellenségeit.

Most pedig, ami mindannyiunkat érdekel: hogy fut a játék az RX 550 videókártyával? Nos, nem állítom, hogy 4K Ultra felbontáson élsportban menne, de ha lejjebb veszed a grafikát és hajlandó vagy kompromisszumot kötni a részletesség terén, akkor a játék tűrhetően fut. 1080p felbontáson és közepes grafikai beállításokon én egészen élveztem a játékot. A színek és a textúrák fantasztikusak, és az akció gördülékeny.

Most pedig a lényeg: mi a véleményetek? Volt már lehetőségetek kipróbálni ezt a címet az RX 550 videókártyával? Írjátok meg a tapasztalataitokat, vagy osszátok meg velem, milyen játék tesztelését látnátok szívesen a következő bejegyzésben!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5218233711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása