PC Gaming

Sniper Elite 4 RX 550
Mostanában kipróbáltam a Sniper Elite 4-et az RX 550 videókártyámmal, és úgy éreztem, megosztom veletek a tapasztalataimat.

Ez egy igazán remek játék, amely a második világháború idejére repít minket, és lehetőséget ad arra, hogy mesterlövészként cselezgessünk ellenségeink között. Az RX 550 egy középkategóriás videókártya, de meglepően jól teljesített Sniper Elite 4-ben. A játékot közepes beállításokon futtattam, és a grafikai élmény teljesen élvezhető volt. A lassítások szinte teljesen hiányoztak, és a játék gördülékenyen futott.

Most pedig itt a kérdés: Mi a következő játék, amit szeretnétek, hogy teszteljek? Van valamilyen különleges játék, amire kíváncsiak vagytok, vagy esetleg egy új megjelenés, amit látni szeretnétek a RX 550-en? Írjátok meg véleményeteket a kommentekben, és kíváncsian várom az ötleteiteket!

Ne feledjétek, a PC gaming mindig is arról szólt, hogy közösséget alkotunk és megosztjuk tapasztalatainkat, így gyertek, és csatlakozzatok a beszélgetéshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4518233709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása