PC Gaming

Ryse Son of Rome RX 550
Hát, a Ryse: Son of Rome egy igazi gyöngyszem a játékvilágban.

A Ryse: Son of Rome egy igazi akciódús élmény a római birodalom korszakában. Az elképesztő grafikák és a lenyűgöző történet olyan érzést kelt, mintha te magad lennél a harcmezőn. Az összecsapások és az intrikák mellett a karakterek kidolgozása is lenyűgöző. Nem tudtam betelni a játék által kínált látvánnyal és izgalmakkal!

Most pedig a lényeg: hogy futott a játék a RX 550 videókártyával? Nos, örülök, hogy bejelenthetem, hogy a játék szépen futott közepes grafikai beállításokon. A framerate stabil volt, és a textúrák továbbra is gyönyörűek maradtak. Természetesen a magasabb grafikai beállításoknál érezhető volt a teljesítmény csökkenése, de még mindig élvezhető volt a játékmenet.

Végül pedig, segítsetek nekem kiválasztani a következő játéktesztet! Melyik játék érdekel titeket a legjobban? Írjátok le az ötleteket a kommentekben, és a legtöbb szavazatot kapó játék lesz a következő tesztalany.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9218233713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása