PC Gaming

Középkategóriás ASUS gamer monitor érkezik.

Az ASUS bejelentette, hogy előrukkol egy új, közepes kategóriájú monitorral, melyet főként játékosoknak szánnak. A ROG Strix XG27ACS nevű készülék hagyományos formatervezetű, tehát 16:9 képarányú, sík kijelzővel rendelkezik.

kozepkategorias_asus.png

Pontosabban egy 27 hüvelykes, IPS technológiára épülő, QHD (2560x1440 képpont) felbontású képernyőről van szó. A képfrissítési rátája 48 és 180 Hz között mozog, és támogatja az AMD FreeSync Premium és az NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítést. A 1 ms-os válaszidő fejlesztéséhez hozzáadták az ELMB Sync (Extreme Low Motion Blur) technológiát, ami csökkenti a szellemképek mértékét.

A maximális fényerő eléri a 400 cd/m² értéket, és a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelése is biztosított. A monitor dönthető és forgatható pivot módban, a hátlapon pedig megtalálhatók a következő csatlakozók: USB-C, HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 és analóg jack. Az ajánlott fogyasztói ár és a megjelenés időpontja egyelőre nem ismert.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4618315803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása