PC Gaming

Hivatalos: Ghost of Tsushima elérhető lesz PC-re is
A múltbeli szivárgások igazolásaként a Sony most hivatalosan is bejelentette a Ghost of Tsushima PC-s verzióját, amihez már csak néhány hónapot kell várnunk.

A Sony egy vadonatúj előzetessel jelentette be a Ghost of Tsushima: Director's Cut PC-s átiratát, amelyen a PC-re specializálódott Nixxes csapata már több mint egy éve dolgozik. A Director's Cut verzió tartalmazza az Iki Island kiegészítőt is, ami Jin történetét az alapjáték után folytatja. Akik pedig a kooperatív játékra vágynak, azok hozzáférhetnek majd a többjátékos Legends módban való részvételhez.

A PC-s változat támogatni fogja a különböző grafikai beállításokat, a három monitoros felbontásokat, valamint az 21:9-es és 32:9-es ultravastagságú kijelzőket. Emellett feloldott képkockasebességgel és testreszabható billentyűzet- és egérvezérléssel érkezik. Természetesen olyan funkciók is elérhetőek lesznek, mint az Nvidia DLSS 3 és DLAA, az AMD FSR 3 és az Intel XeSS.

A játék hivatalosan május 16-án fog megjelenni, előrendelők pedig néhány extra jutalomhoz is hozzájuthatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7918348457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása