PC Gaming

Alan Wake 2 gépigénye csökkent, régebbi GPU-k is támogatottá vált.

Az Alan Wake 2 korábban egy erős számítógépre volt szükségűnk a teljes élményhez, de miután a Remedy kicsit tovább dolgozott az optimalizáláson, sokan örömmel fogadták, hogy kissé csökkentették a rendszerkövetelményt.

A játék frissített minimális PC-s gépigényében már RX 5600 XT-t vagy GeForce GTX 1070-et javasolnak a 1080p/alacsony beállítások mellett történő játékhoz. Az új optimalizálások mind elérhetőek a játék legújabb, 1.0.16.1-es frissítésében, amely már minden PC-s játékos számára elérhető - egyelőre csak az Epic Games Store-ban.

Eredetileg a Remedy nem ajánlotta a régebbi GTX 10 vagy RX 5000 szériás grafikus kártyákat a DirectX 12 Ultimate funkciók miatt, például a mesh shading miatt, amelyek hivatalosan nem voltak támogatottak ezeken a GPU-kon, de javítottak a mesh shaderek nélküli renderelésen, így már régebbi rendszereken is futtatható a játék. Ennek ellenére a játék továbbra is erős GPU-t kíván, tehát egy GTX 10-es kártyával nem lesz könnyű elérni a stabil 60 fps-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6018348447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása