PC Gaming

A World of Warcraft friss játékmódja még ezen a héten elérhetővé válik.

Készüljetek fel a túrabakancsokkal, mert ismét nekivágunk a kalandnak. A világ ugyanaz marad, csakúgy, mint az előírások.

a_world_of_warcraft_friss_jatekmodja_meg_ezen_a_heten_elerhetove_valik.png

A tavalyi BlizzCon után kiderült, hogy a World of Warcraft Classic hamarosan új lehetőséggel bővül. A Self-Found mód általában más játékokban extra kihívást jelent, ami megfosztja a résztvevőket a karakterek közötti kereskedelem lehetőségétől.

Ez a helyzet nem fog változni a World of Warcraftban sem: a közelgő Self-Found Adventurer opció teljesen megszünteti a postai, aukciós házi vagy közvetlen kereskedés lehetőségét.

A kalandorok teljesen egyedül maradnak majd Azeroth veszélyekkel teli világában.

A Self-Found egy Hardcore opció, így a szokásos szabályok maradnak érvényben: minden karakternek csak egy élete van, így ha az meghal, vagy visszük a Classic Era szerverekre, vagy hagyjuk, hogy a karakterválasztó képernyőn lebegjen a szellemképe.

A Self-Found kihívás egy buffként jelenik majd meg a játékban, amit egy NPC-vel eltávolíthatunk. Ha egyszer lekerül a buff, nem tudjuk visszaállítani, ezért alaposan meg kell fontolnunk döntéseinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4318339969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása