PC Gaming

ASUS TUF DASH F15 Teszt

Ha egy könnyű és vékony gamer laptopot keresel, az ASUS ROG sorozatában számos remek lehetőséget találhatsz.

asus_tuf_dash_f15.png

A Zephyrus M15/M16 és a G14, valamint a januárban bemutatott ROG Flow X13 mind nagyszerű választások lehetnek, bár ezek már magasabb árkategóriába tartoznak.

Az ASUS azonban figyelt a visszajelzésekre, és kiegészítette a népszerű TUF sorozatot egy új, elegánsabb megjelenésű modelllel.

A könnyű és vékony TUF Dash F15 tehát bármilyen helyzetben jól mutat, legyen szó munkamegbeszélésről vagy barátokkal való összejövetelről.

A teljesítmény, a súly és a dizájn harmonikusan egyensúlyban van. Két színben érhető el, a szürke mellett a fehér is népszerű, amelynek türkizkék háttérvilágítású billentyűzete még inkább kiemeli a megjelenést.

A gépelés kiváló rajta, és a 15 colos méret lehetővé teszi a kényelmes gépelést. Ugyanakkor nem lenne ideális választás irodai gépnek, mivel hiányzik belőle a webkamera.

Egy gamer laptop esetében a hardver is fontos szempont. Az Intel Core i5-11300H és az Intel Core i7-11370H mellett NVIDIA GeForce RTX 3050-től egészen az RTX 3070-ig választhatsz.

Mindkét processzor erős és nincs nagy különbség közöttük, bár nem a legújabb generációhoz tartoznak. Mellé egy NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti-t kapunk 24 GB RAM-mal kiegészítve, így kipróbálhatjuk az új "belépőszintű" RTX 3000-es kártya teljesítményét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1018398571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása