PC Gaming

Warriors Orochi 4 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A Warriors Orochi 4 egy szemet gyönyörködtető akció-játék, de a PC-men az integrált grafikus megoldásokkal egy kis kihívás elé állított. Az alacsony grafikai beállításokon futtatva azonban még mindig sikerült egy játszható élményt kicsikarni belőle. A karakterek és a környezetek részletesek maradtak, bár néhány textúra elveszítette élességét.

Az alacsony FPS (képkocka per másodperc) szintén a cselekvési pillanatokban vált észrevehetővé, különösen akkor, amikor nagy csatákban veszünk részt. Ettől függetlenül a játék még mindig élvezhető volt, és az alacsony grafikai beállításokon való futtatás elhozta a harci élményt a PC-mre.

Összességében elmondhatom, hogy bár a Warriors Orochi 4 kihívást jelentett az integrált grafikával rendelkező PC-n, aki szereti a játékot, és csak egy alap PC-je van, az még mindig élvezheti a szamurájok és ninják izgalmas világát. Ha a grafika nem az elsődleges szempontod, akkor ez egy jó lehetőség a játékra, még ha alacsonyabb FPS-sel is. Így azt mondanám, hogy bár kicsit szegényesebb a grafika, mégis megéri kipróbálni a Warriors Orochi 4-et egy kisebb teljesítményű gépen is!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9418314327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása