PC Gaming

Hivatalos: idén PC-re is megjelenik a Horizon Forbidden West

Szeptemberben a Sony bejelentette, hogy a Horizon Forbidden West Complete Edition 2024 elején elérhetővé válik PC-n is. Most, ahogy január vége közeleg, a Guerrilla Games és a Nixxes végre bejelentette a pontos megjelenési dátumot.

A Nixxes Software közösségi szakértője, Julian Huijbregts, egy blogbejegyzésben elárulta, hogy a PC-seknek már csak néhány hetet kell várniuk:

Üdv mindenkinek, készen álltok arra, hogy folytassátok Aloy epikus kalandját PC-n? Március 21-én felfedezhetitek majd a Forbidden Westet, ahol félelmetes gépekkel harcolhattok és új törzsekkel találkozhattok.

Ahogy várható volt, a PC-s verzió néhány extra funkcióval és fejlesztéssel érkezik, például nem lesz korlátozva a képkockasebesség, testreszabható grafika, és támogatja az Nvidia DLSS 3 Frame Generation, a DLAA, az AMD FSR, az Intel XESS és a DirectStorage technológiákat. Emellett a képarányok hihetetlenül széles skáláját is, egészen a 48:9-es képarányig. A játékra már nem kell sokat várni, és a Nixxes ígérete szerint az elkövetkező hetekben részletes információkat fognak közzétenni a játék rendszerkövetelményeiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6918317689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása