PC Gaming

Jön az Ubisoft új többjátékos lövöldéje, a XDefiant

Számos késedelem után látszólag végre napvilágot lát az Ubisoft új többjátékos lövöldéje, az XDefiant. A játék sikeres tesztelése nyomán vált népszerűvé, ám sajnálatos módon a különböző késéseknél fogva sokkal tovább kellett várni a teljes verzióra, mint amennyire számítottunk.

Az Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentése során a vállalat megerősítette, hogy az XDefiant valamikor a jelenlegi negyedévben lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy március vége előtt megjelenik, ami azt jelenti, hogy legfeljebb néhány hét választ el minket a "Season 0" kezdetétől. Remélhetőleg a hálózati kódolással és a stabilitási problémákkal kapcsolatos gondokat már sikerült orvosolni, és csak az utolsó finomítások vannak hátra.

Az XDefiant eredetileg egy Tom Clancy crossover projekt lett volna, ám a rajongók visszajelzései hatására a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy teljesen új karaktereket bemutató önálló IP-t hoznak létre. A játék iránti érdeklődés a 2023-as tesztelések után kezdett növekedni, de azóta megjelentek olyan lövöldözős játékok, mint például a The Finals, így érdekes lesz látni, hogy az XDefiant képes lesz-e fenntartani a tavalyi felhajtást.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4618323717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása