PC Gaming

Jön az Uncharted: Drake's Fortune remake?!

Az új generációban a Sony nagy figyelmet fordított különféle régi játékok felújítására és újrakiadására. Például, amikor megjelent a PS5, két ilyen újrakiadás is érkezett: a Demon Souls és a Spider-Man Remastered. Azóta mindkét The Last of Us rész nagyobb ráncfelvarrást kapott, és hamarosan az Until Dawn is új köntöst kap. Friss hírek szerint pedig később az Uncharted is megújulhat.

A beszivárgott információk szerint a Sony állítólag teljesen újra akarja építeni az Uncharted: Drake's Fortune játékot. Nick Baker több kiszivárogtatást említett erről, de a „bizonyítékok”, amelyekre hivatkozik, több évesek, így kevésbé megbízhatóak.

Lehet, hogy az ötletet végül elvetették, és a projekt soha nem került a tervezőasztalra, de a Naughty Dog nem tervez új játékot a következő években, így az Uncharted remake betölthetné ezt az űrt. Ezen kívül a Sony könnyebben értékesítheti majd a játékot a PC-s játékosoknak, akik elkerülték az eredeti trilógiát, miután 2022-ben kizárólag a PS5-re és a PC-re kiadták az Uncharted 4-et.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4318322039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása