PC Gaming

Hivatalos: Az Until Dawn idén megjelenik PC-re

A múlt héten kiszivárgott információkat követően a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy fejlesztés alatt van az Until Dawn játék PS5 és PC verziója. A bejelentésre a legutóbbi PlayStation State of Play eseményen került sor.

A közelgő felújított változat természetesen jobb grafikát és teljesítményt kínál majd a játékosoknak, mivel a Ballistic Moont felkérték arra, hogy a játékot a modern platformok szintjére emelje. Fontos megjegyezni, hogy itt egy felújításról van szó, így semmiképpen sem egy teljesen újraalkotott vagy látványvilágban megváltoztatott verzióról van szó.

Az eredeti Until Dawn 2015-ben jelent meg a PS4 konzolra. A Supermassive Games jelenleg olyan szinte interaktív filmekkel van elfoglalva, amelyek tele vannak választási lehetőségekkel, és ebben nagy szerepet játszott az Until Dawn készítése is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2018317687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása